Jestem szczęśliwa bo..
Strona 985 / 1650
podziwiam, ja wciąz się boję za to zabrać
tak sobie wlasnie pomyslalam, ze to troche jak nasze polskie sajgonki
a ja sajgonki robiłam... ten papier ryżowy doprowadzał mnie do szewskiej pasji
Siostra kupiła mi dwie małe monstery w Auchan za 5 zł/sztuka
Bardzo ładne, zieloniutkie, co prawda malutkie ale mają po kilka liści, więc mam nadzieję, że urosną ❤️
Mnie ta kapucha też odstrasza, ale robiłam gołąbki bez zawijania, gdzie kapusta jest w farszu i nie zawija się gołąbków w liście. 🥰
No nie gadaj... Ja od dziecka je zajadam. Nawet Gessler w Kuchennych w Sanoku o nich mówiła
Z kaszą i ziemniakami to finezja smaków ☺ uwielbiam to połączenie jak moja teściowa robi to zawsze muszę wpaść 😃
Jestem po wizycie u ortodonty. Zęby ładnie się ustawiają i jak dalej pójdzie tak dobrze, to w lecie zakładam dół.
Poważnie! Nie znam nikogo, kto robi, a jeśli robi, to o tym nie wiem W sumie odcinek z Sanoka oglądałam i trochę mnie to zdziwiło, ale równie dobrze, gdy nagrywała odcinek w okolicach Łańcuta mówiła, że przysmakiem regionalnym w tej części Podkarpacia jest ser (i tutaj nie chcę strzelić głupoty) owczy albo kozi, bo to przecież prawie Bieszczady No cóż, do samych Bieszczad trochę daleko, tak przynajmniej 1,5 h drogi
Zdałam w pierwszym terminie egzamin, na bardzo ładną ocenę, którego obawiałam się najbardziej, wręcz wydawało mi się, że nie uda mi się go zaliczyć w żadnym terminie