Wegetarianizm dla każdego?

Strona 2 / 2

imkarolajn
imkarolajn
3033 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

ja bym zrobiła sałakę gyros z kotletami sojowymi. Tam głównie czuć warzywka, kotlty i sosik, więc pekińską na pewno zdzierżysz!

dfbsx
dfbsx
2.01k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

imkarolajn • 3 lata temu
ja bym zrobiła sałakę gyros z kotletami sojowymi. Tam głównie czuć warzywka, kotlty i sosik, więc pekińską na pewno zdzierżysz!

W sumie racja, jadłam ją i była smaczna, dzięki!

maktao
maktao
7.23k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx
dfbsx
2.01k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba

monikove
monikove
3.61k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

Ooo tego nie znałam 🤔

maktao
maktao
7.23k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni

dfbsx
dfbsx
2.01k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

maktao • 3 lata temu
Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni xD

Ja dziś zrobiłam z lawasza z biedry, chyba jakiś wadliwy, w smaku lepszy niż tortilla, ale zwijanie to dramat!

maktao
maktao
7.23k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

maktao • 3 lata temu
Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni xD

dfbsx • 3 lata temu
Ja dziś zrobiłam z lawasza z biedry, chyba jakiś wadliwy, w smaku lepszy niż tortilla, ale zwijanie to dramat!

To ja nasmażylam naleśników, też dobre

imkarolajn
imkarolajn
3033 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

maktao • 3 lata temu
Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni xD

dfbsx • 3 lata temu
Ja dziś zrobiłam z lawasza z biedry, chyba jakiś wadliwy, w smaku lepszy niż tortilla, ale zwijanie to dramat!

maktao • 3 lata temu
To ja nasmażylam naleśników, też dobre :D

jeszcze bardziej biedańskie

maktao
maktao
7.23k3 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

maktao • 3 lata temu
Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni xD

dfbsx • 3 lata temu
Ja dziś zrobiłam z lawasza z biedry, chyba jakiś wadliwy, w smaku lepszy niż tortilla, ale zwijanie to dramat!

maktao • 3 lata temu
To ja nasmażylam naleśników, też dobre :D

imkarolajn • 3 lata temu
jeszcze bardziej biedańskie :D

Tak, a Stary jak zjadł biedaba wczoraj, to uznał kotleta sojowego za pierś z kurczaka

imkarolajn
imkarolajn
3033 lata temu
dfbsx • 3 lata temu
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? :D Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu :)

maktao • 3 lata temu
Biedab - wege wersja kebaba dla biednego studenta. Naleśnik z kotlecikami sojowymi, Kapustap pekinska z ogorkiem i jakimś majo 😻

dfbsx • 3 lata temu
Halo, halo, przecież napisałam, że większość zużyłam do biedaba xD

maktao • 3 lata temu
Nie wiem, co mój mózg myślał, czytając Twoja wiadomość 🥺 No. Ale nic złego, przegapil biedaba XDD będę dziś robić, ale z naleśnikiem, jeśli uda mi się wystać przy kuchni xD

dfbsx • 3 lata temu
Ja dziś zrobiłam z lawasza z biedry, chyba jakiś wadliwy, w smaku lepszy niż tortilla, ale zwijanie to dramat!

maktao • 3 lata temu
To ja nasmażylam naleśników, też dobre :D

imkarolajn • 3 lata temu
jeszcze bardziej biedańskie :D

maktao • 3 lata temu
Tak, a Stary jak zjadł biedaba wczoraj, to uznał kotleta sojowego za pierś z kurczaka xD

haha, no ja kocham kotlety sojowe, używam właśnie do wrapów, sałatek i jako kotlet z ziemniorami haha Wszystko zależy jak się przyprawi i można nie jedną osobę nabrać!

Karpatia
Nieznany profil
1243 lata temu

Dobra to taka, która ma długą pełną gwarancje (np. 10 lat na cały sptzęt). Ogolnie firm wyciskarek jest wiele, dobrze jednak kierować się tutaj parametrami urzadzenia a nie jedynie jego ceną.

Od siebie polecam wyciskarki od firmy Eujuicers:
https://www.eujuicers.pl/wyciskarki

Na stronie jest ich katalog. Bardzo dobrze sprzęty o dobrych włąściwościach.

Marynata
Marynata
2.68k3 lata temu
Nieznany profil • 3 lata temu
Dobra to taka, która ma długą pełną gwarancje (np. 10 lat na cały sptzęt). Ogolnie firm wyciskarek jest wiele, dobrze jednak kierować się tutaj parametrami urzadzenia a nie jedynie jego ceną. Od siebie polecam wyciskarki od firmy Eujuicers: https://www.eujuicers.pl/wyciskarki Na stronie jest ich katalog. Bardzo dobrze sprzęty o dobrych włąściwościach.

🤔

imkarolajn
imkarolajn
3032 lata temu
Nieznany profil • 3 lata temu
Dobra to taka, która ma długą pełną gwarancje (np. 10 lat na cały sptzęt). Ogolnie firm wyciskarek jest wiele, dobrze jednak kierować się tutaj parametrami urzadzenia a nie jedynie jego ceną. Od siebie polecam wyciskarki od firmy Eujuicers: https://www.eujuicers.pl/wyciskarki Na stronie jest ich katalog. Bardzo dobrze sprzęty o dobrych włąściwościach.

what?

1 2
albo dołącz do nas i udzielaj się na forum.