Wegetarianizm dla każdego?
Hej!
Od jakiegoś czasu gotowanie stało się moją największą pasją, jestem wegetarianką, dodatkowo często eksperymentuję z wegańskimi potrawami. Uwielbiam tworzyć przepisy, gotować i testować.
Jako że wiele osób teraz próbuje choć ograniczać mięso, stworzyłam instagramowy profil, który będzie zawierał mnóstwo prostych przepisów, ciekawych produktów, bezmięsnych knajp i tipów pomocnych przy gotowaniu.
Jeśli nie jecie mięsa albo lubicie czasami zjeść coś, co go nie zawiera - będzie mi bardzo miło, jeśli wpadniecie i wspomożecie followem, abym mogła dotrzeć do większej liczby osób.
W przyszłości bardzo chciałabym wydawać ebooki, również darmowe i inspirować ludzi moim smakiem
Z góry bardzo Wam dziękuję! A jeśli chcielibyście zjeść coś bez mięsa, ale nie macie pomysłu jak to zrobić, co czym zastąpić, dajcie znać - zrobię co mogę!
Załączam przykładowe zdjęcia posiłków, które pojawią się tam w przyszłości
https://www.instagram.com/fud.buk/
Ooo tak. Na pewno będę obserwować, bo jestem wegetarianką ,ale czasami juz brak mi pomysłów na posiłki, które byłyby smaczne i pożywne. 👍👍🖤
Niestety nie mam instagrama i nie czuje potrzeby, żeby mieć,ale licze czasem na jakąś chmurkę z ciekawym pomysłem, którym się zainspiruję . Jestem wege od 17 lat
Piękne zdjęcia ❤
Dosc czesto rezygnuje z miesa w swoich posilkach dlatego z checia zostawilam follow i czekam na wiecej postow
Dziękuję wszystkim! Czuję wielką ekscytację na myśl o tych wszystkich posiłkach, które przygotuję!
Sama nie przepadam za mięsem i rzadko jem. Jednak nie jestem wegetarianką. Zdjęcia potraw piękne, a pizze z rukola uwielbiam 💛
Także obserwuję i będę śledzić. 😊
Nawet jak się je mięso to przecież na pewno nie na każdy posiłek, więc na pewno coś Ci się spodoba
Nie jestem wegetarianką, ale nie zawsze jem mięso. Chętnie zaobserwuje i chętnie się zainspiruje. Czasem dania bezmięsne są mega pyszne! 💕
Taaaak, dużo eksperymentuję. Jest tam teraz przepis na pycha ciacho wegańkie 4 powyższe fotki to wegańskie dania
Powodzenia! ❤️ Ja co prawda nie ograniczyłam mięsa całkowicie, ale często z niego rezygnuję, więc na pewno będę chętnie zaglądać.
@imkarolajn Kochana, a jaki masz pomysł na resztkę kapusty pekińskiej w lodówce? Dodam, że za jej smakiem średnio przepadam, także zjem ją, ale byle jej bardzo nie czuć, większość wykorzystałam do biedaba i nie wiem co zrobić z końcówką, może z pół miski wyjdzie po szatkowaniu